Om vårt sadelmakeri

Vi har erbjudit våra tjänster sedan 1993 och året 2004 grundades Tuningstyle LLC officiellt, där vi även importerade bilstylingsdelar från Tyskland, Luxemburg och andra europeriska länder.
Året efter, 2005, tog vi första steget ut på den finska markanden och mottagandet blev mycket positivt.

Under 2008 insåg vi att markanden för bilstylingsdelar med största sannolikhet skulle komma att förändras, med den uppkommande markanden från biligare asiatiska tillverkare. Samtidigt såg vi en betydande ökning av efterfrågan på hög kvalitet av sadelmakeri-arbete, så vi bestämde oss för att specialisera oss endast på just sadelmakeri-tjänster.

Vi anställer endast utbildade sadelmakare och väljer våra material baserat på årtionden av erfarenhet. Vi prioriterar alltid hög kvalitet, vilket återspeglas av ett ständigt växande antal lojala kunder både inom den inhemska och utlänska markanden. Några av de mest intressanta projekt vi arbetat med inkluderar två av världens största kryssningsfartyg, det estniska försvaret och polisens fordon, samt inredningsdetaljer på Tallinns flygplats och Estlands centalbank.

Vårt rykte av hög kvalitet och respekten för tidsfrister/deadlines har gett vårt team möjligtheten att arbeta utanför Europa, på plats, i exempelvis Panama och Singapore.

Fordon Sadelamakeri verkstad i Tallinn